top of page

Homestyling och renovering med det lilla extra.

Vi skräddarsyr en lösning på förnyelse i ditt hem - utan att det kostar en förmögenhet.

Köksrenovation

OM OSS

Vår Inredning​ erbjuder renovering och styling i ett och samma företag. Vi vill hjälpa dig att uppfylla dina unika behov och förverkliga dina drömmar genom att skräddarsy en lösning på förnyelse i ditt hem - utan att det skall behöva kosta en förmögenhet.

 

Vi återanvänder material och förnyar gärna genom att använda befintliga detaljer och möbler, allt för att skapa en så hållbar inredningsprocess som möjligt. Vår vision är att skapa ett personligt hem och kanske då även möjligheten till att erbjuda egendesignad möbeltillverkning. Allt från platsbyggda skåp och möbler till kuddar och små detaljer, små saker som gör stor skillnad.

Behöver du hjälp med idéer om hur du sätter en personliga prägel på ditt hem, få din bostad stylad inför en försäljning, kanske hjälp med renovering, få en möbel specialtillverkad eller kuddar uppsydda enligt dina önskemål - då finns vi här för dig! Berätta för oss vilka dina behov är så hittar vi en lösning som passar just dig.

Vi utför gratis konsultation inom Göteborgs-, Sjuhärads- samt Norra Hallandsregionen. Ni får då goda råd och förslag på förändringar i ditt hem, och skulle du behöva total renovering kan vi även erbjuda dig detta. Pris föreslås då beroende på arbetet.

Så välkomna att kontakta oss!

Hälsningar,

Lotta och Peter

Blomma
bottom of page